Toti posesorii (persoane fizice si juridice) de autovehicule marca Dacia sunt asteptati in perioada 13 Octombrie – 08 Noiembrie 2014 la sediul  IATSA Galati pentru a beneficia de Campania „Pregateste-ti masina pentru sezonul rece!”:

>> Schimb anvelope de vara cu cele de iarna si depozitare in Hotelul de Anvelope Iatsa Galati

Pachet schimbare anvelope: montaj + echilibrare + depozitare la pretul de 20 lei (TVA inclus)/anvelopa/sezon (6 luni). Montajul si echilibrarea includ doar costul manoperei, fara a se lua in calcul costul pieselor de schimb aferente acestor operatiuni.

>> Verificare de iarna GRATUITA in 10 puncte de control:

1. Bilant lichide

  • Control nivel ulei motor
  • Control densitate si nivel antigel
  • Control niveluri lichid spalator de geam
  • Control nivel lichid de frana
  • Control nivel lichid servodirectie

 

2. Verificare sistem franare

  • Control uzura discuri si placute de frana

 

3. Verificare baterie

  • Control baterie de 12V cu testerul de diagnosticare

 

4. Verificare sistem iluminare/semnalizare/martori luminosi

  • Control semnalizare si iluminare exterioara/interioara
  • Control functionare martori luminosi tablou de bord

 

5. Control lamele stergatori parbriz

6. Verificare sistem climatizare/incalzire

7. Verificare stare si presiune pneuri

8. Verificare etanseitate amortizoare

9. Control dezaburire luneta

10. Verificare circuit spalare parbriz

 

>> Reducere in functie de varsta masinii pentru vehiculele marca Dacia, la interventiile service efectuate in atelierul de mecanica, in perioada 13 Octombrie – 08 Noiembrie 2014 :

– Pentru vehiculele marca Dacia cu varsta intre 0-4 ani se acorda o reducere de 15% din valoarea fara TVA la factura de piese si manopera.

– Pentru vehiculele marca Dacia cu varsta mai mare de 4 ani se acorda o reducere de 25% din valoarea fara TVA la factura de piese si manopera.

Reducerile in functie de varsta masinii nu se aplica pentru achizitia de pneuri, inlocuiri de motoare si cutii de viteza si nici pentru montaj/echilibrare/depozitare pneuri.

 

>> Pachet cadou My Dacia :

Clientii persoane fizice care, in perioada Campaniei, au un cont pe aplicatia „My Dacia” sau isi deschid un cont pe aplicatia „My Dacia” si care, in perioada 13 Octombrie – 08 Noiembrie 2014 deschid un Ordin de reparatie mecanica la IATSA GALATI facturat pana in data de 15 Noiembrie 2014, vor beneficia de un Pachet cadou constand in racleta cu perie +spray degivrant -40 grade C + 1 l lichid spalat parbriz Motro -40 grade C.

Oferta Pachet cadou My Dacia este valabila in limita stocului disponibil. Pentru a beneficia de Pachetul cadou, clientul trebuie sa prezinte IATSA GALATI oferta aferenta Campaniei, imprimata din aplicatia My Dacia.

 

Pe perioada Campaniei oferta Schimb Anvelope nu este cumulabila cu oferta Reducere in functie de varsta masinii.

Nu mai stati pe ganduri, veniti la IATSA Galati !

Toate detaliile referitoare la campania “Pregateste-ti masina pentru sezonul rece!” sunt disponibile in regulamentul disponibil la sediul IATSA Galati din str. Drumul Viilor nr.6.  Pentru programari va rugam sa sunati la numarul de telefon 0236473017.

Close Menu