Gama de piese de schimb Motrio reprezinta o oferta alternativa la piesele de origine. Ea se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule iesite din garantie, care cauta un raport pret / prestatie adaptat varstei vehiculelor. Motrio inseamna acelasi nivel de exigenta ca si pentru piesele de origine in termeni de securitate si functionalitate.

Oferta se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice/persoane juridice, proprietari/utilizatori de autovehicule marca Dacia care au iesit din perioada de garantie.

1. Pachete schimb ulei Motrio (Ulei Motrio 10W40 + filtru ulei Motrio + garnitura buson + manopera + TVA). In perioada 1 Noiembrie -31 Decembrie 2014, in cadrul acestei Promotii puteti beneficia de urmatoarea oferta:

ulei_sept

2. Pachete vizibilitate iarna Motrio (1 set de doua stergatoare fata Motrio + 5l lichid de parbriz iarna + manopera + TVA). In perioada 1 Noiembrie -31 Decembrie 2014, in cadrul acestei Promotii puteti beneficia de urmatoarea oferta:

viz_iarna

 

Regulamentul acestei Promotii precum si orice informatie legata de Promotie, pot fi obtinute, in mod gratuit, de catre orice solicitant, pe site-ul www.dacia.ro sau la Vocea Clientului prin telefon 0248500000, zilnic intre orele 08:00-20:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) sau e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com

Pentru informatii si programari ne puteti suna la numarul de telefon 0236473017.

Close Menu