Cine suntem

Misiunea SC IATSA GALATI SA este de a va oferi produse si servicii auto de calitate, la cel mai inalt nivel profesional, cu respectarea legislatiei si normelor de reglementare in vigoare.
 

SC IATSA GALATI SA este REPARATOR AGREAT DACIA si beneficiaza de un service auto spatios si modern echipat la standarde europene, cu posturi de lucru adecvate pentru o gama cat mai diversificata de lucrari: lucrari de mecanica, electrica, diagnosticare, tinichigerie, vopsitorie, protectie anticoroziune si polish-are. Echipa de specialisti este formata din ingineri, mecanici si electricieni profesionisti, in continua formare si specializare profesionala in cadrul firmei DACIA – Academia Automobilului Bucuresti. Toti angajatii societatii, de la nivelul de executie pana la cel decizional, formeaza o familie care isi desfasoara activitatea cu entuziasm si profesionalism si are acelasi obiectiv: de a satisface cerintele dvs. de calitate si de promptitudine prin oferirea de servicii moderne si de inalt nivel profesional.

Dintre obiectivele propuse si asumate de catre SC IATSA GALATI SA face parte si acela de promovare a imaginii proprii si de construirea de relatii de incredere cu clientii nostri bazate pe profesionalism, promptitudine si corectitudine.

Ce facem

reparatii-mecanicen-350

Reparatii mecanice

Atelierul de mecanica este echipat cu aparatura si SDV-uri de ultima generatie.

reparatii-caroserie-350

Reparatii caroserie

Atelierul de caroserie executa lucrari specifice de tinichigerie si vopsitorie

ITP-350

ITP

SC IATSA GALATI SA va ofera, prin linia ITP autorizata de Registrul Auto Romana, servicii de inspectie tehnica periodica

piese-350

Piese & Accesorii

In calitate de concesionar DACIA, SC IATSA GALATI SA va ofera toata gama de piese de schimb si accesorii originale

In cadrul unitatii noastre veti gasi o echipa tanara formata din specialisti experimentati si pregatiti profesional de catre DACIA – Academia Automobilului Bucuresti.

Pe langa dotarea tehnica de exceptie, va oferim piese de schimb si accesorii de origine Dacia care sa va asigure o functionare durabila si o durata de viata mai mare pentru masina dvs.

De asemenea, venim in intampinarea dvs. cu oferte si promotii speciale, dar si cu servicii noi care sa completeze cele existente.

Va invitam sa vizitati pagina noastra cu oferte si promotii.

Pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor dvs. de informare acum va oferim posibilitatea de a va conecta si comunica cu noi prin intermediul retelelor sociale Facebook si Google+.

Ei sunt clientii nostri

Grid
Grid
Grid
Grid
Grid
Grid
Grid
Grid
Grid
ANDRADA
Grid
ELDEK
Grid
CFR ELECTRIFICARE
Grid
ESAROM
Grid
GDF SUEZ
Grid
ITAL-KOL
Grid
INTER GUARD GRUP
Grid
Ministerul Justitiei - Oficiul national al Registrului Comertului
Grid
PRIMARIA MUNICIPIULUI GALATI
Grid
ROSEGUR
Grid
www.simbainvest.ro
Grid
SIXT - RENT A CAR
Grid
SUPERFOOD
Grid
TDG
Grid
TRANSPEC
Grid
WBC
Close Menu